ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa României Cupa României 2011-2012 Etapa 3
Cupa României 2011-2012 Etapa 3 Imprimare Email

Prin prezenta AJF Alba va transmite programul jocurilor din cadrul fazei judetene a „Cupei Romaniei”, editia 2011-2012,etapa a III-a.

Jocurile se desfăşoară într-o singură manşă, pe terenul primelor echipe, considerate a fi organizatoare de joc.

În jocurile desfășurate între echipe provenite din categorii competiționale diferite, nu este obligatorie prevederea regulamentară cu privire la vârsta jucătorilor ( aplicabilă în cazul competițiilor din care provin echipele ).

În situaţia în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârşitul jocului şi prima repriză a prelungirilor. Dacă dupa reprizele de prelungire egalitatea se menține , echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Echipele vor avea dreptul să efectueze 4 înlocuiri de jucători pe durata jocului, indiferent de competiția din care provin.

În etapa a III-a  vor participa echipele câștigătoare din etapa a II-a, 7 echipe din Liga a IV-a - în ordinea inversă a clasamentului din ediția 2009-2010 - și cele 3 echipe nou promovate în Liga a IV-a.

Etapa a III-a se va desfăşura miercuri, 03.11.2010, ora 14,30.

Împerecherea echipelor s-a efectuat ţinându-se cont de criteriul valoric și geografic . Astfel, echipele ce se vor întâlni în etapa a III-a sunt următoarele:

 

AS PĂNADE - CS OLIMPIA AIUD 4-2

CIL BLAJ - ACSM METALUL AIUD  2-0

CS SPICUL BUCERDEA - AS PERLA JIDVEI  5-0

AS MUREȘUL VINȚU DE JOS - AS RECOLTA GALDA DE JOS  3-1

AS FORTUNA LUNCA MUREȘULUI - AS ARIEȘUL APUSENI BAIA DE ARIEȘ 0-5

AS FLAMURA ROȘIE RĂDEȘTI - CS VIITORUL UNIREA 4-5

AS IEZERUL IGHIEL - CS CUPRIROM ABRUD  7-3

AS BALOMIR ȘIBOT - AS EUROPA ALBA IULIA 0-3

AS COLORADO ȘPRING - CS RAPID CFR TEIUȘ  11-2

AS HIDROMECANICA ȘUGAG - CSO CUGIR  3-0