ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa Romaniei Editia 2012 2013

Cupa României Cupa României 2012-2013 semifinale
Cupa României 2012-2013 semifinale Imprimare Email

Marți 17 aprilie, la sediul AJF, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor semifinale, din cadrul Cupei României-faza județeană, în prezența reprezentanților celor patru echipe calificate: Ovidiu Barna (Arena Alba Iulia), Bogdan Petric (CSO Cugir), Cornel Crișan (Rapid CFR Teiuș) și Ioan Marinca (Performanța Alba Iulia). Trebuie menționat faptul că Arena Alba Iulia, liderul Seriei 1-Liga a V-a, este singura echipă calificată din Liga a V-a până în etapa semifinală a fazei județene, ediția actuală.

Jocurile semifinale sunt:

  • Performanța Alba Iulia-Rapid CFR Teiuș;
  • Arena Alba Iulia-CSO Cugir;

meciurile urmând să se dispute miercuri 2 mai 2012-orele 17.00, iar primele echipe menționate sunt organizatoarele jocurilor respective (conform tragerii la sorți).

În jocurile desfășurate între echipe provenite din categorii competiționale diferite, cazul jocului AS Arena Alba Iulia-CSO Cugir, nu este obligatorie prevederea regulamentară cu privire la vârsta jucătorilor ( aplicabilă în cazul competițiilor din care provin echipele ).

În situaţia în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârşitul jocului şi prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungire egalitatea se menține , echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Echipele vor avea dreptul să efectueze 4 înlocuiri de jucători pe durata jocului, indiferent de competiția din care provin.

 

Competitii 2024-2025