ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Ultima etapă, a turului ligii a IV-a, aduce un nou derby: Performanța Ighiu - ACS Șurianu 1945 Sebeș
Ultima etapă, a turului ligii a IV-a, aduce un nou derby: Performanța Ighiu - ACS Șurianu 1945 Sebeș Imprimare Email
Joi, 27 Noiembrie 2014

Silviu TurusJocurile pierdute de lider, în ultimele două etape, au relansat lupta în partea superioară a clasamentului! După victoria cu 3-0 obținută de Performanța (în derby-ul de etapa trecută, pe terenul liderului Mureșul Vințu de Jos), în ultima rundă a turului se va disputa jocul dintre ocupantele locurilor 2 și 3 din clasament, Performanța primind vizita echipei din Sebeș.

După ce a înregistrat primele înfrângeri din campionat, în etapele 13 și 14 (la Șpring, iar apoi pe teren propriu cu Performanța, ambele cu 0-3), liderul Mureșul Vințu de Jos (34 de puncte) se deplasează în ultima etapă la Daia Română, încercând să obțină o victorie care să le asigure poziția de campioană de toamnă. Apropiindu-se la două puncte de lider, Performanța Ighiu (echipa cu cel mai bun golaveraj și cu cele mai multe goluri marcate) va primi vizita echipei ACS Șurianu 1945 Sebeș (aflată la 4 puncte distanță de locul I), în derby-ul ultimei etape a turului. Un alt joc interesant va avea loc la Șpring, unde Euro Șpring și Olimpia Aiud (ambele cu 27 de puncte acumulate) se vor lupta pentru punctele puse în joc și pentru o clasare cât mai bună la finalul turului. Vezi AICI programarea jocurilor și delegările arbitrilor!

În clasamentul golgeterilor, jucătorul Performanței Ighiu, Silviu Turuș (foto - la minge) se află pe prima poziție, cu 15 goluri marcate (după reușita din etapa trecută), fiind urmat de Drăgan Valentin (Olimpia Aiud) și Romică David (Cuprirom Abrud), cu câte 14 goluri înscrise și de Morar Robert Iancu (Performanța Ighiu) cu 13 reușite. Mai trebuie menționat că, în etapa trecută Valentin Drăgan nu a jucat din cauza cumulului de cartonașe galbene, iar Romică David a reușit o ”triplă” în meciul cu CIL Blaj.