ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Școala Federală de Antrenori a organizat la Alba Iulia un curs în vederea perfecționării și reînnoirii Licenței A și B UEFA. Vezi ce foști fotbaliști de Liga I au fost prezenți la curs
Școala Federală de Antrenori a organizat la Alba Iulia un curs în vederea perfecționării și reînnoirii Licenței A și B UEFA. Vezi ce foști fotbaliști de Liga I au fost prezenți la curs Imprimare Email
Miercuri, 21 Ianuarie 2015

ZILM-12Miercuri, 21 ianuarie 2014, în amfiteatrul A9 din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Școala Federală de Antrenori a organizat un curs în scopul perfecționării și reînnoirii Licenței A și B UEFA. Peste 100 de antrenori din Alba, Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin au participat la cursul condus de președintele SFA, Dan Apolzan, împreună cu staff-ul său format din Ilie Drăgan, Vlad Ungureanu și Andrei Anghelescu. 

Antrenorii licențiați care au fost prezenți la Alba Iulia, au putut observa câteva teme foarte interesante abordate de membrii SFA. Printre cele mai importante teme a cursului au fost „Gines Melendes Sotos” (Secretele Fotbalului Spaniol - partea practică), profilul unui antrenor de top sau o amplă analiză a Campionatului Mondial de Fotbal desfășurat la Brazilia în anul 2014. Din cei peste 100 de antrenori prezenți la Alba Iulia, în interiorul sălii am putut observa câteva nume importante care au evoluat în fotbalul românesc. Dan Alexa, Silviu Bălace, Florin Bătrânu, Alin Paleacu, Damian Militaru, Petru Țurcaș, Neluțu Popa, Adorian Himcinschi sau Mihai Dăscălescu sunt doar câteva din numele sonore prezente la curs, care au evoluat în Liga I.  

După încheierea cursului, staff-ul AJF Alba împreună cu cel al Școlii Federale de Antrenori au fost selecționați de președintele AJF Alba, Sorin Corpodean la un meci amical care s-a desfășurat la Complexul Sportiv „Fair-Play” din Alba Iulia.

Pentru a vedea câteva poze din cadrul evenimentului desfășurat la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar și de la partida amicală puteți să le vizionați pe facebook-ul AJF Alba (AICI) sau pe site-ul www.ajfalba.ro, la secțiunea FOTO (AICI).