ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Popa Loredana și Indrei Dariana, conjudețenele noastre, au marcat pentru selecționata U-17 de fotbal feminin
Popa Loredana și Indrei Dariana, conjudețenele noastre, au marcat pentru selecționata U-17 de fotbal feminin Imprimare Email
Miercuri, 25 Februarie 2015

moldova romania u17Naționala României U-17 de fotbal feminin, a disputat două jocuri amicale în deplasarea din Moldova, meciurile disputându-se la centrul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Popa Loredana (din Pănade) și Indrei Dariana (din Fărău) au reușit să și înscrie câte un gol, începând ambele ca titulare primul joc, câștigat cu 8-0 de echipa României. 

Informațiile prezentate pe site-ul www.frf.ro , după cele două jocuri (disputate în 20 februarie și în 22 februarie) câștigate cu 8-0 și apoi cu 3-0, le puteți vedea în link-urile următoare: Moldova - România 0-8 (20.02.2015) , Moldova - România 0-3 (22.02.2015) , sau în materialele video realizate pentru primul joc (AICI), sau al doilea joc (AICI).

Reprezentativa feminină Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. În perioada 22-27 martie 2015, în Rusia, ”tricolorele” vor întâlni Belgia, Spania și selecționata similară a țării gazdă pentru un loc la turneul final.

Prezența celor două conjudețene (ambele fiind legitimate la OLIMPIA - UNIVERSITATEA TEHNICĂ Cluj-Napoca): Dariana INDREI (nr 7) și Loredana POPA (nr 11), în selecționata națională feminină U-17, precum și golurile marcate, ne bucură enorm și pe această cale le transmitem FELICITĂRILE NOASTRE ! Vă invităm să vedeți golurile marcate de Loredana (secunda 47 în videoclip) și de Dariana (min 1 și 19 secunde, în videoclip), în videoclipul primului joc disputat. Trebuie menționat că la golul marcat de Dariana , Loredana a fost cea care a recuperat balonul, ”servind-o” apoi cu pasa de gol pe Dariana!

Ca o concluzie, fotbalul feminin din județul Alba, de care ne-am preocupat în ultimii doi ani, prin programul de dezvoltare al fotbalului feminin din România, își arată roadele! Mult succes celor care au făcut deja pasul spre fotbalul de performanță, iar altor fete care visează să calce pe urmele lor, le dorim să își împlinească visul !