ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri CS Performanța Ighiu, AS Inter Ciugud, AS Mureșul Vințu de Jos și AS Euro Șpring sunt cele patru semifinaliste ale Cupei României 2015-2016, faza județeană
CS Performanța Ighiu, AS Inter Ciugud, AS Mureșul Vințu de Jos și AS Euro Șpring sunt cele patru semifinaliste ale Cupei României 2015-2016, faza județeană Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2015

4Miercuri, 8 aprilie 2015, de la ora 16:30 s-au desfășurat cele patru partide din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României 2015-2016, faza județeană. CS Performanța Ighiu, AS Inter Ciugud, AS Mureșul Vințu de Jos și AS Euro Șpring sunt cele patru semifinaliste care au rămas în lupta pentru câștigarea fazei județene a Cupei României.

Derby-ul sferturilor de finală s-a desfășurat la Sântimbru, unde echipa din localitate a întâlnit echipa AS Mureșul Vințu de Jos. La capătul unui joc frumos, oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Muntean și Oară, golul de onoare a gazdelor fiind marcat de Crețiu în minutul 90+3.

O altă partidă echilibrată a avut loc la Ciugud, unde echipa din localitate a învins cu scorul de 1-0 formația aiudeană, Olimpia. Gazdele, deși erau cotați cu șansa a doua, au reușit golul victoriei în minutul 75 prin Frătean, care a dus echipa din Ciugud în penultimul act al competiției.

Partida cu cele mai multe goluri din această fază a competiției s-a desfășurat la Șpring. Echipa din localitate a învins ACS Șurianu 1945 Sebeș cu scorul de 4-2 prin golurile marcate de Coșovan (1, 60), Tănase (13, 26), în timp ce pentru echipa din Sebeș au marcat Marcu (57), respectiv Lupșan (75). Astfel, AS Euro Șpring a ajuns pentru prima dată în istorie în semifinalele Cupei României, faza județeană.

În cel de-al patrulea joc din sferturile de finală ale Cupei României, AS Dalia Sport Daia Română a întâlnit liderul Ligii a IV-a, CS Performanța Ighiu. Deși multă lume nu le-a dat multe șanse de izbândă dăienilor, gazdele au dat pronosticurile peste cap și au dus meciul până la „loteria” loviturilor de departajare. Astfel, după ce scorul a arătat 0-0 în cele 120 de minute, la loviturile de departajare, câștig de cauză a avut CS Performanța Ighiu care a învins cu scorul de 4-1 și s-a calificat în semifinalele competiției.

Semifinalele Cupei României 2015-2016, faza județeană va avea loc în data de 6 mai 2015.