ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Sâmbătă - 30 mai 2015, participă și TU la spectacolul umanitar„FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL!”
Sâmbătă - 30 mai 2015, participă și TU la spectacolul umanitar„FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL!” Imprimare Email
Luni, 25 Mai 2015

IMG 0693După cum poate ați aflat deja, din pozele postate pe facebook-ul nostru, Asociația Județeană de Fotbal Alba (albume generoase cu fotografii, alături de capturi video), împreună cu Asociația „Keep Your Dream” (http://www.kyda.ro) a organizat, începând cu data de 28 februarie 2015, programul de responsabilitate socială „Fotbal pentru suflet, Familie prin fotbal”, un program gândit și pus în valoare de fostul președinte al AJF Alba, Sorin Corpodean, ambasadorul programului fiind Ovidiu „Motanu” Maier, fost component al echipei Unirea Alba Iulia. După 14 sâmbete pline de fotbal, petrecute alături de copiii de la Centrul Social „Sf. Veronica” de la Mânăstirea Dumbrava, în data de 30 mai 2015, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca (stadionul echipei CFR Cluj) va avea loc, începând cu ora 16:00, un grandios spectacol pentru copii de la Dumbrava, dar și pentru Centrul Social „Sf. Onufrie” de la Mânăstirea Tăuți - Florești, jud. Cluj.

IMG 0708Vezi mai jos programul evenimentului caritabil programat sâmbătă - 30 mai 2015, de la ora 16:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” - CFR Cluj:

Ora 16:00 - 18:30

Pe terenul de joc vor avea loc diverse activități sportive și jocuri pentru copii de la Dumbrava, dar și pentru 300 de copii din tribună, aleși prin tombolă (la fiecare 30 de minute, vor fi aleși prin tombolă câte 75 de copii, care vor participa alături de copiii de la Dumbrava, la jonglerii cu mingea, ștafetă, jocuri de fotbal pe teren redus, etc., totul desfășurându-se într-un mod dinamic într-o atmosferă de spectacol, cu Zumba, demonstrație de Karate, muzică populară și alte surprize pentru cei prezenți în tribune;

Ora 18:30 - 19:15

Spectacol de muzică populară: Amalia Codorean Chindriș, Eugenia Corpodean - Ciceu, Ovidiu Purdea Someș, Ansamblul Folcloric „Dor Transilvan” al RATUC Cluj-Napoca;

Ora 19:15 - 21:00

Triunghiular de jocuri demonstrative, cu participarea echipelor formate din foști jucători (din anii '90) de la CFR Cluj, Universitatea Cluj și din Generația de Aur a Naționalei României. Între cele trei reprize, în pauzele de 15 minute va avea loc tombolă pentru spectatori (în prima pauză, pentru copii, urmând ca în a doua pauză tombola să fie destinată adulților). Premiile vor consta în mingi de fotbal, șepci, tricouri și multe alte surprize.

Printre foștii jucători care vor participa la eveniment se numără: Florin Prunea, Liviu Ciobotariu, Cristian Dulca, Daniel Prodan, Florin Bătrânu, Tibor Selymesi, Miodrag Belodedici, Ionuț Lupescu, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Zoltan Iasko, Zoltan Ritli, Călin Ciucur, Romi Câmpeanu, Alpar Meszaros, Didi Neamțu, Victor Ciocan, Ticu Dobrotă, Stelian Gherman, ”Pluto” Brătianu, Mircea Feșnic, Radu Sabo, Horațiu Cioloboc, Mircea Muntean, Vasile Dobrău, Aurel Stoica, Dan Matei, Ovidiu „Motanu” Maier, Ilie Lazăr, Alin Minteuan, ”Totti” Șandru, Ova Sărmășan, Man Dorin, Rică Iepure, Lică Jula, Miszti, Simi Baciu, Alin Cazan, Costică Olariu, Stelică Olar, Sorin Vădana, Andrei Estinca, Nino Albu, Valentin Berindei, Viorel Giurgiu, Istvan Kiss, Kici Kovacs, Liviu Năstruț și Sorin Corpodean!

Intrarea este gratuită pentru copii sub 18 ani, iar pentru adulți prețul biletelor este de 10 lei. Se pot cumpăra bilete și de la sediul AJF Alba! Toți spectatorii, indiferent de vârstă, participă cu biletul respectiv și la tombola organizată, pentru copii, respectiv pentru adulți!