ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri AJF Alba organizează marți 21.06.2016 prima etapă, a fazei interjudețene la Fotbal Feminin (U12 și U14)
AJF Alba organizează marți 21.06.2016 prima etapă, a fazei interjudețene la Fotbal Feminin (U12 și U14) Imprimare Email
Vineri, 17 Iunie 2016

În cadrul proiectului destinat fotbalului feminin din România, proiect susținut de UEFA în parteneriat cu FRF și intitulat "Fotbal și feminitate", s-au înscris un număr de 21 de AJF-uri: Suceava, Iași, Harghita, Teleorman, Vrancea, București, Mehedinți, Cluj, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Alba, Caraș Severin, Bihor, Dolj, Bistrița Năsăud, Argeș, Vâlcea, Sălaj, Vaslui și Covasna. Selecționata județului Alba a fost repartizată în grupă cu județele Cluj și Bistrița Năsăud, urmând ca fiecare dintre AJF-uri să găzduiască câte o etapă, desfășurându-se astfel 3 etape regionale. Competiția se adresează fetelor nelegitimate la cluburi de fotbal feminin, iar competițiile organizate sunt în formatul 5+1 pe teren sintetic, fiind alcătuite câte 2 selecționate (U 14 și U 12).F. Aiud V-VIII-70

Prima etapă va fi organizată de județul Alba, marți -21 iunie 2016- începând cu ora 12:00, pe terenul sintetic din Câmpeni, unde va avea loc triughiularul: Alba-Cluj-Bistrița Năsăud.

Din partea fiecărui județ, trei jucătoare vor fi selecționate pentru a participa la centrul de pregătire, organizat în perioada 03-10 iulie 2016, în stațiunea Costinești, cu asigurarea tuturor facilităților la Hotel Alex, inclusiv echipamente care vor fi oferite cadou jucătoarelor la sfârșitul stagiului.