ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri AS JUNIORUL AIUD - CAMPIOANA JUDEȚULUI ALBA LA JUNIORI E ("U 11")
AS JUNIORUL AIUD - CAMPIOANA JUDEȚULUI ALBA LA JUNIORI E ("U 11") Imprimare Email
Duminică, 14 Mai 2017

AS Juniorul Aiud este campioana județului Alba la juniori E ("U 11") !!!Juniorul Aiud - Jun. E

          După ce au reușit să câștige seria a II-a în care au fost repartizați, juniorii pregătiți de antrenorii: Martescu Dumitru și Biro Cristian au triumfat și în play-off, unde au câștigat lupta cu celelalte trei echipe calificate în "careul de ași". În campionatul regular au reușit zece victorii, au terminat un joc la egalitate (2-2) cu CS Ocna Mureș și s-au văzut invinși o singură dată (2-1) în deplasarea de la Alba Iulia, de "moții" de la AS Speranța Albac.

          În Play-Off au luptat pentru titlul de campioană echipele care au terminat pe primele două poziții din cele două serii, respectiv: locul 1 din seria 1 (ACS Sebeș 2014-antrenor: Brumaru Florian), locul 2 din seria 1 (CS Zlatna-antrenori: Danciar Ionel și Boca Tiberiu), locul 1 din seria 2 (AS Juniorul Aiud - foto) și locul doi din seria 2 (AS Speranța Albac-antrenor Pașca Igna Dorel). Campioanii au avut în cele șase jocuri disputate în play-off patru victorii, au terminat un joc la egalitate (1-1) în deplasarea de la Zlatna și o înfrângere (0-2) în penultima etapă acasă cu ACS Sebeș 2014.

          Deoarece se califică în etapele superioare ale competiției, organizate de FRF, echipele campioane de județ (câte una pentru fiecare județ) și echipele clasate pe locul al doilea din campionatele județene unde la acest nivel de vârstă sunt înscrise minim 14 echipe (cu CIS - uri diferite), județul Alba va fi reprezentat la faza zonală și de ocupanta locului doi: CS Zlatna, care a terminat la egalitate de puncte cu ACS Sebeș 2014 (3 victorii, un egal și două înfrângeri), dar CS Zlatna a avut golaverajul mai bun în jocurile directe ( etapa 3: CS Zlatna 2-0 ACS Sebeș și etapa 6: ACS Sebeș 2014 2-1 CS Zlatna).

          Menționăm faptul că echipele au intrat în play-off și play-out cu zero puncte, deoarece fiind două serii nu se putea aplica altă regulă (înjumătățirea punctelor sau altă regulă), doar dacă se disputau jocurile într-o singură serie ar fi putut să fie luat alt criteriu în calcul. Echipele având adversari diferiți și de valoare diferite, acestea au intrat cu zero puncte, unde pe teren au putut să demonstreze în lupta cu cele mai bune echipe, cine merita titlul de CAMPIOANĂ.

          Felicităm toate echipele participante pentru pasiunea și devotamentul demonstrat pe terenul de joc și urăm mult succes celor două echipe calificate la faza zonală, organizată de Federația Română de Fotbal.

FAZA ZONALĂ A CAMPIONATUL "U 11" (19 – 22 mai 2017)

          Faza zonală cu desfășurare a jocurilor în sistem turneu ( fiecare cu fiecare o singură dată) va fi structurată astfel: 8 zone (criteriu geografic) cu participarea echipelor campioane de județ.

Zona 1. - Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui; Zona 2. - Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța; Zona 3. - Călărași, Ialomița, Giurgiu, Bucuresti, Ilfov; Zona 4. - Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman; Zona 5. – Covasna, Brașov, Sibiu, Harghita, Mureș; Zona 6. – Olt, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj; Zona 7. - Alba, Hunedoara, Caraș-Severin,Timiș, Arad; Zona 8. – Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș.

NOTĂ : Echipa calificată de pe locul al doilea (CS Zlatna) va fi distribuită în zonele de mai sus, astfel încât să nu se întâlnească în faza zonală două echipe din același județ.

Aici puteți vedea regulamentul competiției

Aici puteți vedea clasamentul și rezultatele din Play-Off

Aici puteți vedea clasamentul și rezultatele campionatului regular - Seria 1

Aici puteți vedea clasamentul și rezultatele campionatului regular - Seria 2

Aici puteți vedea clasamentul și rezultatele din Play-Out