ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Comisia Județeană a Arbitrilor Alba va organiza, duminică - 25 februarie 2018 - cursul de instruire pentru arbitri și observatori. Vezi programul:
Comisia Județeană a Arbitrilor Alba va organiza, duminică - 25 februarie 2018 - cursul de instruire pentru arbitri și observatori. Vezi programul: Imprimare Email
Joi, 22 Februarie 2018

Comisia Județeană a Arbitrilor Alba va organiza, duminică, 25 februarie 2018, cursul de instruire pentru arbitri și observatori, în cadrul căruia vor avea loc testările fizice și teoretice ale arbitrilor, urmate de temele prezentate și recomandările comisiei pentru returul sezonului 2017-2018.curs CJA 2018

Arbitrii vor susține testarea fizică la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, începând cu ora 9:00. Aceștia vor trece prin două probe: de viteză - 6 x 40 metri, respectiv de rezistență - Testul FIFA 75m/25m.

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în Amfiteatrul A9, se va desfășura testarea teoretică și video a arbitrilor (ora 12:00) și cursul de instruire (12:30-15:30) a arbitrilor și observatorilor.

În cadrul cursului de instruire, vor fi susținute mai multe teme de către: Alexandru Vodă (președintele CJA Alba și arbitru asistent în Liga I), Dan Monea (membru al CJA Alba, observator de arbitri în Liga a II-a și instructor fitness FIFA), Alexandru Rojneai (membru al CJA Alba și observator de arbitri în Liga a III-a), dar și invitații speciali din județul Cluj: Horațiu Feșnic (arbitru FIFA) și Alexandru Cerei (arbitru asistent FIFA).

Va reamintim faptul ca in perioada 26-28 ianuarie 2018, Comisia Județeană a Arbitrilor a organizat la Zlatna, cursul de instruire a observatorilor din județul Alba.

Pe parcursul celor trei zile, li s-au prelucrat mai multe teme, susținute de către lectorii Alexandru Vodă și Alexandru Rojneai, iar în cursul zilei de sâmbătă, aceștia au susținut testarea teoretică și testarea video. Pentru galerie foto puteti accesa linkul de aici.