ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri REVINE FOTBALUL DE PLĂCERE !!!
REVINE FOTBALUL DE PLĂCERE !!! Imprimare Email
Joi, 27 Mai 2021

REVINE FOTBALUL DE PLĂCERE!!!

În data de 20 mai 2021 a fost aprobat noul protocol medical pentru desfășurarea Competițiilor de Fotbal, iar cele mai importante aspecte sunt că PERSOANELE VACCINATE NU VOR MAI FI TESTATE ȘI CĂ FANII REVIN PE STADIOANE, DEOCAMDATĂ ÎN PROCENT DE 25%.

Întregul protocol îl puteți citi AICI.jun
În ședința de comitet executiv a FRF, ce a avut loc în data de 24 mai, s-a hotărât că termenul limită de transmitere a reprezentantei AJF Alba în Cupa României din această ediție este 20 iulie 2021!
Faza I a Cupei României, în care va participa câștigătoarea județului Alba, cu o reprezentantă a Ligii a III-a, va avea loc în 28 iulie 2021 (Miercuri).
Astfel, până în 11 iunie (Vineri), au avut loc înscrieri pentru a participa în CUPA României! Jocurile vor avea loc în în weekend, iar formatul a fost stabilit împreună cu echipele participante la ședința ce a avut loc în 14 iunie (Luni) la sediul AJF Alba. Data de începere a competiției: 20-21 iunie 2021. 

PERIOADA DE TRANSFERURI ÎNCEPE ÎN DATA DE 15 IUNIE 2021!

S-a stabilit un program astfel încât această competiție să o putem încheia în 5 săptămâni, iar fiecare club să aibă minim 3 jocuri: 2 grupe a câte 4 echipe, în care vor juca fiecare cu fiecare o singură dată, iar primele două echipe din fiecare serie se califică în semifinale, iar câștigătoarele semifinalelor vor disputa finala.
Pentru a putea participa la această competiție, juniorii trebuie să aibă vârsta minimă împlinită de 14 ani.
Toți jucătorii și personalul clubului, trebuie să respecte protocolul medical de mai sus!

Referitor la EDIȚIA 2021-2022, vă rugăm să ne informați în ce competiții doriți să vă înscrieți, până cel târziu în data de 14 iunie, pentru a putea organiza din timp ședințele de lucru și a avea timp și cluburile de pregătire. În principiu dorim să începem noul sezon mai devreme ca în anii anteriori pandemiei, adică începutul lunii August Cupa României ediția următoare (2-3 faze eliminatorii), iar liga a IV-a, a V-a, copiii și juniorii cel târziu la sfârșitul lunii august.

În final, vă încurajăm să vă vaccinați, pentru a putea reveni la o viață normală, iar în acest scop, vă informăm că AJF Alba, prin președintele Cristian Petropulos, a luat legătura cu directorul DSP Alba - Alexandru Sinea și am primit sprijinul acestora, astfel:
- Cluburile prin președintele sau un reprezentant delegat de acesta, vor întocmi o listă cu persoanele care doresc vaccinarea (Nume, prenume, localitatea de domiciliu), iar DSP Alba se va deplasa cu un centru de vaccinare mobil, în zona respectivă.
Persoanele care vor solicita vaccinarea pot fi jucători, membri ai familiei acestora, spectatori care vor dori să asiste la jocuri, staff tehnic, sau orice alte persoane care nu au avut posibilitatea să se vaccineze până acum și doresc să revenim la normal cât mai repede posibil.
Multă sănătate!