ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri CMA 2013, derby-uri in etapa cu numarul 2 !
CMA 2013, derby-uri in etapa cu numarul 2 ! Imprimare Email
Joi, 11 Iulie 2013

DSC02150Prima etapă din noul sezon al Campionatului Munților Apuseni - fotbal pe teren redus pentru zona rurală - a înregistrat foarte multe goluri marcate (scorul etapei fiind 18-0 pentru campioana copiilor de anul trecut: Bistra, în fața echipei din Bucium), dar și rezultate surpriză (echipa de seniori din Roșia Montană fiind învinsă pe teren propriu de echipa din Mogoș, scor final 2-3, după ce echipa campioană a condus cu 2-0!)

Ambițiile au devenit din ce în ce mai mari, de la un an la altul, iar unul din jocurile cele mai spectaculoase ale primei etape a fost cel dintre echipele de seniori din Lupșa și Arieșeni, rezultatul final înregistrat fiind 5 -5, după câteva răsturnări de scor!

În clasamentul golgeterilor s-au înscris deja în top, după prima etapă, următorii jucători:

COPII: 1. Dup Denis (Bistra) - 7 goluri marcate, 2. Bobar Vlad (Bistra) - 6 goluri, 3. Căbulea Gabriel (Lupșa) și Scrob Radu (Albac) cu câte 5 goluri marcate;

SENIORI: 1.Beleiu Adrian (Poiana Vadului) - 6 goluri marcate, 2. Savu Alexandru (Ocoliș) și David Romică (Lupșa) cu câte 4 goluri marcate, 3. David Dan (Arieșeni) - 3 goluri.

În etapa cu numărul 2, ce se va disputa duminică - 14 iulie, la Ciuruleasa (grupele A și B), respectiv la Lupșa (grupele C și D), vom avea jocuri foarte disputate, capul de afiș fiind ținut de meciul de seniori Roșia Montană - Sălciua (adică tocmai echipele din finala mare a ediției trecute!), joc ce va avea loc la Ciuruleasa. Se vor mai întâlni în competiția seniorilor, la Ciuruleasa: Poiana Vadului - Albac, Mogoș - Sohodol (toate cele 4 echipe având câte o victorie după prima etapă!), iar la Lupșa (grupa C) derby-ul etapei va fi între Lupșa și Almașu Mare!

Programarea completă a jocurilor și rezultatele înregistrate, precum și clasamentul grupelor, le puteți urmări AICI.