ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa Regiunilor AJF Alba - AJF Vrancea 3-1. Visul „Mogoșoaia” transformat în realitate de jucătorii albaiulieni
AJF Alba - AJF Vrancea 3-1. Visul „Mogoșoaia” transformat în realitate de jucătorii albaiulieni Imprimare Email

AJF Alba - AJF Vrancea-10Stadionul „Forex” din Brașov, a fost stadionul unde selecționata județului Alba de fotbal amator a reușit să scrie o nouă pagină de istorie. AJF Alba, care este la prima participare, a reușit să acceadă în finala competiției, după ce a învins selecționata similară a județului Vrancea, cu scorul de 3-1. Finala competiției se va desfășura sâmbătă, 23 noiembrie 2013, împotriva AJF Brașov, echipă care a învins în semifinale AJF Prahova (câștigătoarea ultimelor două ediții a competiției), cu scorul de 1-0.

Odată cu înscrierea în competiția organizată de Federația Română de Fotbal și UEFA „Cupa Regiunilor 2013”, AJF Alba a pornit la drum cu visul de a ajunge în finala competiției. Selecționata AJF Alba, la prima participare, părea fără prea multe șanse de a trece mai departe dintr-o grupă cu selecționata Maramureșului (finalista ediției trecute) și cea a Harghitei, dar încă de la ieșirea din vestiar a echipei la meciul de debut cu Harghita, jucătorii albaiulieni simțeau aerul finalei, în care au crezut până la sfârșitul semifinalei cu AJF Vrancea. Determinarea și speranța de a juca pe terenurile unde naționala României se reunește înaintea fiecărei partide internaționale, au fost decisive în motivația albaiulienilor de a-și atinge visul. Astfel, AJF Alba va evolua în finala competiției împotriva AJF Brașov, într-un meci care cu siguranță va fi urmărit de oameni cu „nume” din cadrul fotbalului românesc.

Antrenorii Alin Hancăș, Adrian Bicheși și Ion Ilie au început semifinala cu următoarea formație: Ștef Cătălin - Nemeș-Dan Ioan, Oltean Cosmin, Borșoi Zoltan, Ivașcu Cătălin (46 Morariu Vasile) - Frențiu Răzvan, Lungu Raul (37 Cernea Andrei; 60 Baghiu Flaviu), Crețiu Florin, Bodea Cristian - David Romică (70 Javla), pe bancă mai fiind Leba Corado.

Golurile au fost marcate de: Bodea Cristian (min. 7), Frențiu Răzvan (min. 14), Cernea Andrei (min. 48)/ Lenchea (min. 30). Fotografiile surprinse, la jocul din semifinală, le vedeți AICI.

Conducerea AJF Alba vrea să mulțumească acestor jucători, pentru faptul că s-au dăruit exemplar și ne-au bucurat cu rezultatele obținute până în prezent. Sperăm că până la ora finalei nu vor exista accidentări ale jucătorilor selecționați și că ne vom putea bucura împreună de fotbal, alături de trofeul „Cupa Regiunilor 2013”. Visăm să îl și aducem acasă trofeul pus în joc !!!!

 

Competitii 2024-2025