ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Cupa României Cupa României - Etapa 2
Cupa României - Etapa 2 Imprimare Email

După prima etapă, din actuala ediție județeană de Cupa României, s-au calificat 17 echipe de Liga a V-a; 16 dintre ele se vor întâlni în etapa a doua (programată să se dispute în 26-27 septembrie, ora oficială fiind 16:00), iar AS Dacia Mihalț este echipa norocoasă, care se califică direct în turul următor, în urma tragerii la sorți, efectuate de reprezentantul ligii a V-a, Popa Dan. Stabilirea zilelor și orelor de disputare a jocurilor, va fi făcută de Comisia de competiții, în funcție de opțiunile echipelor, cererea de modificare a orei sau a zilei de disputare putând fi depusă până miercuri 23.09.2015, ora 15:00.tofee cupa

Așa cum se știe, cele 34 de echipe de Liga a V-a (înscrise în campionatul 2015-2016) și-au disputat prima etapă de Cupa României, cu o săptămână înaintea începerii campionatului (vezi aici rezultatele din prima etapă). 16 echipe calificate (5 din Seria 1, 6 din Seria 2 și 5 din Seria 3), își vor disputa jocurile etapei a doua de cupă, astfel că în urma împerecherii pe criteriul geografic și valoric, meciurile programate a se disputa în 26-27 septembrie, vor fi următoarele:

Sâmbătă - 26.09.2015 - ora 16:00

 AS AVÂNTUL SÂNCEL 0 - 2  AS NICOLAE LINCA CERGĂU

ACS INDUSTRIA GALDA II 1-1 (6-3 dldd) AFC DECEBAL CRICĂU

 

   Duminică - 27.09.2015 - ora 14:00

AS LIMBENII LIMBA 3-3 (6-3 dp) AS DEL DODO ALBA IULIA

 

  Duminică - 27.09.2015 - ora 16:00

 CS VIITORUL UNIREA 1-4 AS FORTUNA LUNCA MUREȘULUI

AFC VIITORUL RĂHĂU 1-3 AS HIDROMECANICA ȘUGAG

AS PROGRESUL FĂRĂU 2-1 ACS BĂGĂU

AS NAȚIONAL RĂDEȘTI 3-2 AS SPORTUL LIVEZILE

CS SPICUL BUCERDEA 1-1 (4-2 dp) AS VIITORUL SÂNTIMBRU II

AS DACIA MIHALȚ - Calificată în turul următor.

Primele echipe menționate vor fi organizatoarele jocurilor respective! AS Dacia Mihalț (Seria 1) a fost echipa norocoasă, fiind extrasă pentru a se califica direct în etapa cu numărul 3 a Cupei României.

Pe lângă cele 9 echipe de liga a V-a (care se vor califica după etapa a II-a de cupă), în etapa a III-a vor intra 9 echipe de liga a IV-a, după cum urmează: CS RAPID CFR TEIUȘ, AS INTER CIUGUD, AS DALIA SPORT DAIA ROMÂNĂ, CS CIL BLAJ, CS OCNA MUREȘ, AS ENERGIA SĂSCIORI, AFC UNIREA 1924 ALBA IULIA, AS VIITORUL SPICUL DAIA ROMÂNĂ, AS GAZ METAN VALEA LUNGĂ.

INFO:

În situația în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârșitul jocului și prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungiri egalitatea se menține, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

Echipele sunt obligate să folosească 1 jucător născut după 01.01.1997, pe tot parcursul jocului.

IMPORTANT !!!

* În data de 25 august 2015, a avut loc ședința Comitetului Executiv de Urgență a Federației Române de Fotbal, astfel s-a hotărât ca: "În competițiile de seniori în cadrul cărora se utilizează și jucători juniori, identificarea acestora se va face pe baza carnetului de legitimare", conform punctului 9, din hotărârea comitetului de urgență. Toate decizile pot fi citite AICI.

Astfel că în competițiile de seniori, jucătorii juniori nu vor mai fi obligați să prezinte decât carnetul de legitimare (fără carte de identitate sau pașaport în copie sau original, cum era prevăzut în ROAF, la articolul 49, alin.1, teza finală).

În ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba, din data de 07.08.2015, s-au hotărât următoarele:

 

1. Costurile baremurilor de arbitraj și observare + indemnizația de transport a delegației, vor fi suportate în mod egal de către ambele echipe, conform art. 30 alin.13 din R.O.A.F.

 

2. Începând cu faza sferturilor de finală a Cupei României - faza județeană-, baremurile de arbitraj și observare vor fi aceleași cu baremurile de la Liga a IV-a.

 

3. Conform articolului 30 alin. 15 din R.O.A.F. : "Echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă".

BAFTĂ TUTUROR ECHIPELOR PARTICIPANTE !!!