ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ALBA - Membru afiliat FRF

Știri Naționala de juniori U 17, a reușit un egal în al doilea joc amical disputat în Scoția! Nicușor Cârnaț (Wolverhampton), originar din Mihalț, a fost titular și în acest joc!
Naționala de juniori U 17, a reușit un egal în al doilea joc amical disputat în Scoția! Nicușor Cârnaț (Wolverhampton), originar din Mihalț, a fost titular și în acest joc! Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015

nationala u 17 carnatDoi dintre jucătorii formați în județul Alba: Nicușor Cârnaț (atacant), legitimat inițial la Unirea Alba Iulia, apoi la Academia Hagi, după care s-a transferat în Anglia la Wolverhampton și Cătălin Suciu (portar) de la Unirea Alba Iulia, au făcut parte din lotul naționalei României de juniori sub 17 ani, la jocurile amicale disputate marți, 24 februarie și joi, 26 februarie în Scoția.

În primul joc (foto), echipa noastră a pierdut cu scorul de 1-2, dar ambii jucători au fost titulari și mai mult decât atât, trebuie consemnat faptul că pentru Cătălin Suciu, portarul celor de la Unirea Alba Iulia, acest joc a reprezentat meciul de debut la naționala respectivă. Informația cu privire la primul joc, disputat marți, informație prezentată pe site-ul federației www.frf.ro o găsiți AICI. Despre debutul portarului Cătălin Suciu, președintele echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu a declarat următoarele: Sunt foarte bucuros pentru debutul lui Cătă la Naţională, chiar dacă a fost vorba doar despre un joc de verificare. Este un portar care are un potenţial uriaş şi cred că va ajunge departe” MULT SUCCES și din partea noastră și FELICITĂRI pentru debut!

În al doilea joc, disputat joi, naționala a reușit un rezultat de egalitate: 1-1, Nicușor Cârnaț, originar din Mihalț, fiind folosit și de această dată titular. Despre acest joc, informația prezentată pe site-ul www.frf.ro o puteți vedea AICI.

Județul Alba, prin Loredana Popa și Indrei Dariana (la naționala feminină U 17), respectiv prin Nicușor Cârnaț și Cătălin Suciu (la naționala de juniori U 17), demonstrează că, în continuare din județul nostru, jucători talentați formați la nivelul de bază al fotbalului amator, au făcut pasul spre fotbalul de performanță, prin prezența lor la naționalele respective,iar noi putem să fim mândri că avem o astfel de reprezentare, motiv pentru care le transmitem felicitările noastre și urările de SĂNĂTATE MAXIMĂ și de SUCCES în viitor !!!